4 december 2012

Hej från snöigt Åland

Här har det varit lite tyst, men jag har haft fullt upp :) i söndast på båten njöt vi av god middag, fläsklife ("ormkött") :) satt en stund i sov salen, shoppade i taxfree och sen var vi framme. Typ så gick vår resa i lite speedad fart :) då vi körde av båten snöade det här på Åland, och här finns det verkligen snö :) lite jävligt var det vell att köra från långnäs till Mariehamn i snöyra.

På måndagen sov vi ganska länge. Åkte på kaffe till Kims Mommo. Hälsade på Kims syster i hennes lägenhet och sen for vi på Kims mammas vattenjumppa. :) på kvällen blev det middag och kort spel hos Kims moster och Fredrik. Nam! Och lilla söta Hugo :) Då Kims mamma och Mommo åkte hem lämnade vi kvar och spelade ett roligt sällskapsspel :) sen har jag no aldrig druckit så många olika ölsorter på en och samma kväll som jag gjorde igår. Blev även bjudna på gilde aqvavit (tur sa mitt förstånd att bara ta en, men Kim hur många drack han? sex?? Han mår ju där efter idag också) Vi tog en taxi hem så nu har vi testat på åländsk taxi också, inget speciellt ;) men en helt super kul måndag :)

Får se vad vi hittar på idag, bara Kim rycker upp sej skall vi gå in till stan och handla lite julklappar. Sen skall vi också träffa Kims systrar och säkert åka ut till Kims pappa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar